banner-01
banner-02
banner-03

Keuntungan saka LiFePO4Baterei

Longer Life

Urip luwih dawa

Swara 3 nganti 4 kaping umur asam timbal, lan nyuda investasi baterei sakabèhé.

Maintenance Free

Maintenance Gratis

Ora mbutuhake mbanyoni, equalizing, lan ngresiki.

Rapid Charging

Rapid Charging

Pangisian daya kanthi cepet ngidini ngisi daya sajrone istirahat kopi.

Cost Effective

Biaya Efektif

Ngirit nganti 70% kanggo energi, peralatan, tenaga kerja lan downtime sajrone 5 taun.

Consistent Power

Daya Konsisten

Daya kinerja dhuwur lan voltase baterei sajrone ngisi daya lengkap.

Inbuilt Protection

Proteksi Inbuilt

Intelligent BMS kanthi otomatis nyegah liwat discharge, ngisi, voltase lan suhu, etc.

0Pangopènan
5yrGaransi
10yrurip baterei
-4~131°Fnyambut gawe
lingkungan
3.500+Siklus urip

Babagan awake dhewe

RoyPow didegaké ing Kutha Huizhou, Provinsi Guangdong, China, kanthi pabrik manufaktur ing China lan anak perusahaan ing AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, lan Afrika Kidul, lsp. Kita duwe spesialisasi ing R&D lan manufaktur Li-ion kanggo alternatif timbal-asam kanggo taun, lan kita dadi pimpinan global ing li-ion ngganti lapangan timbal-asam.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita