page_about

Babagan awake dhewe

Manufaktur baterei kelas otomotif, ngidini kita mbangun merek baterei li-ion sing misuwur ing donya lan menehi solusi sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Visi & Misi

sesanti

Dadi pimpinan global ing lithium kanggo alternatif asam timbal.

Nilai

Inovasi

Fokus

Usaha

Kerjasama

Kebijakan Mutu

Kualitas minangka dhasar
Roypow uga mung
alesan kanggo milih

Karep

Kanggo mbantu mbangun lingkungan sing ramah lingkungan
lan gaya urip sing cerdas

Kenapa RoyPow?

merek anjog global

RoyPow didegaké ing Kutha Huizhou, Provinsi Guangdong, China, kanthi pusat manufaktur ing China lan anak perusahaan ing AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, lan Afrika Kidul, lsp.

Kita duwe spesialisasi ing R&D lan manufaktur panggantos lithium kanggo baterei timbal-asam kanggo taun, lan kita dadi pimpinan global ing li-ion ngganti lapangan timbal-asam.

10+ Taun pengabdian baterei lithium-ion

Kita bangga nawakake pelanggan solusi baterei profesional:

  • solusi baterei daya motif

    kalebu baterei kanggo kendaraan kacepetan kurang, kayata cart golf, kendaraan dipandu otomatis lan liyane;lan baterei kanggo marine & prau, motor trolling lan golek iwak.

  • lithium-ion ngganti solusi asam timbal

    kalebu baterei kanggo macem-macem aplikasi industri, kayata forklift, platform kerja aerial lan mesin reresik lantai.

  • solusi panyimpenan energi

    kalebu seri panyimpenan energi portabel, seri panyimpenan energi kluwarga, sistem AC truk, etc.

Sorotan R&D

RoyPow wis dikhususake kanggo inovasi teknologi kanthi terus-terusan.Kita wis ngembangake desain terpadu lan kemampuan manufaktur sing nyakup kabeh aspek bisnis saka desain elektronik lan piranti lunak nganti modul lan perakitan lan tes baterei.We sing vertikal Integrasi, lan iki mbisakake kita kanggo nyedhiyani sawetara saka sudhut solusi aplikasi tartamtu kanggo kita pelanggan.

Charger

Kapasitas R&D sing komprehensif

Kapasitas R&D independen sing luar biasa ing wilayah inti lan komponen utama.

Tim R&D profesional saka BMS, pangembangan pangisi daya lan pangembangan piranti lunak.

kekuatan Manufaktur

Amarga kabeh iki, RoyPow bisa ngirim "end-to-end" pangiriman terpadu, lan ndadekake produk kita metu saka norma industri.

Sajarah

2022
2022

Madegake cabang Amérika Kidul lan pabrik Texas;

Dikarepake revenue $ 200 yuta.

2021
2021

Madeg Jepang, Eropa, Australia lan Afrika Kidul cabang;Diadegake cabang Shenzhen.

Target revenue minangka $ 100 yuta.

2020
2020

Kadhaptar ing "New Four Board" diadegaké Cabang UK;

Revenue liwat $36 yuta.

2019
2019

Perusahaan dhuwur lan teknologi anyar nasional.
Penjualan ngluwihi $ 15,41 yuta.

2018
2018

Penjualan ngluwihi $ 7,71 yuta.
RoyPow USA didegaké.

2017
2017

Nggawe saluran pemasaran internasional.
Produk mlebu pasar utama Eropa lan Amerika Serikat lan negara maju liyane.

2016
2016

Didegaké ing 2 November.
Kanthi investasi awal $771K.

Globalisasi

International_Network

RoyPow HQ

RoyPow Technology Co., Ltd.

RoyPow USA

RoyPow (USA) Technology Co., Ltd.

RoyPow UK

RoyPow Technology UK Limited

RoyPow Eropah

RoyPow (Eropa) Teknologi BV

RoyPow Australia

RoyPow Australia Technology (PTY) LTD

RoyPow Afrika Kidul

RoyPow (Afrika Kidul) Technology (PTY) LTD

RoyPow Amérika Kidul

RoyPow Shenzhen

RoyPow (Shenzhen) Technology Co., Ltd.

Ningkatake strategi internasional

Cabang ing AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, Afrika Kidul, lan sapiturute, kanggo ngrampungake watu sudhut global, nggabungake sistem penjualan lan layanan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita