страница_за

За нас

Производството на батерии од автомобилска класа, ни овозможува да изградиме светски познатиот нов енергетски бренд и да обезбедиме подобри решенија за нашите клиенти.

Визија и мисија

Визија

Енергетски иновации, подобар живот

Вредности

Иновации

Фокусирајте се

Настојувајте

Соработка

Политика за квалитет

Квалитетот е основата на
RoyPow како и причината
за да бидеме избрани

Мисија

Да помогне да се изгради удобен
и еколошки начин на живот

Зошто RoyPow?

Глобален водечки бренд

RoyPow е основана во градот Хуижоу, провинцијата Гуангдонг, Кина, со производствен центар во Кина и подружници во САД, Европа, Јапонија, ОК, Австралија и Јужна Африка итн.

Ние сме специјализирани во Р&D и производство на литиумски замени за оловно-киселински батерии со години, а ние стануваме глобален лидер во полето за замена на литиум со оловно-киселини.

16+ години посветеност на нови енергетски решенија

Иновации во енергијата, олово-киселина до литиум, фосилно гориво до електрична енергија, покривајќи ги сите животни и работни ситуации.

  • Батерии за возила со мала брзина

  • Индустриски батерии

  • Станбени системи за складирање енергија и преносни енергетски единици

  • Морски и бродски енергетски системи

  • Батерии монтирани на возила и системи за HVAC

  • Полначи

Определување на истражување и развој

RoyPow е постојано посветен на технолошките иновации.Развивме интегрирана способност за дизајн и производство што ги опфаќа сите аспекти на бизнисот, од електроника и дизајн на софтвер до склопување и тестирање на модули и батерии.Ние сме вертикално интегрирани, а тоа ни овозможува да обезбедиме широк спектар на решенија специфични за апликации за нашите клиенти.

Полнач

Сеопфатни капацитети за истражување и развој

Извонреден независен капацитет за истражување и развој во основните области и клучните компоненти.

Професионален тим за истражување и развој од BMS, развој на полначи и развој на софтвер.

Производна сила

Врз основа на сето ова, RoyPow е способен за интегрирана испорака „од крај до крај“ и ги прави нашите производи да ги надминуваат индустриските норми.

Историја

2022 година
2022 година

Основање на филијала во Јужна Америка и фабрика во Тексас;

Очекуван приход од 157 милиони долари.

2021 година
2021 година

Основана филијала во Јапонија, Европа, Австралија и Јужна Африка;

Основана филијала во Шенжен.Приходот надминува 80 милиони долари.

2020 година
2020 година

Основана филијала во ОК;

Приходите надминуваат 36 милиони долари.

2019 година
2019 година

Стана национално претпријатие за висока технологија;
Приходите прво поминаа 16 милиони долари.

2018 година
2018 година

Основана филијала во САД;
Приходот надминува 8 милиони долари.

2017 година
2017 година

Прелиминарно поставување на канали за маркетинг во странство;
Приходите надминуваат 4 милиони долари.

2016 година
2016 година

Основана на 2 ноември
со почетна инвестиција од 800.000 долари.

Глобализацијата

Меѓународна_мрежа

Главниот штаб на RoyPow

RoyPow Technology Co., Ltd.

RoyPow САД

RoyPow (САД) технологија Co., Ltd.

RoyPow Велика Британија

RoyPow Technology UK Limited

RoyPow Европа

RoyPow (Европа) Технологија БВ

RoyPow Австралија

RoyPow Australia Technology (PTY) LTD

RoyPow Јужна Африка

RoyPow (Јужна Африка) технологија (PTY) LTD

RoyPow Јужна Америка

RoyPow Шенжен

RoyPow (Шенжен) технологија Co., Ltd.

Промовирајте меѓународни стратегии

Филијали во САД, Европа, Јапонија, Обединетото Кралство, Австралија, Јужна Африка, итн., за решавање на глобалните камен-темелници, консолидирање на системот за продажба и услуги.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја