page_about

Rreth Nesh

Prodhimi i baterive të klasës së automobilave, na mundëson të ndërtojmë markë të njohur botërore të baterive li-jon dhe të ofrojmë zgjidhje më të mira për klientët tanë.

Vizioni & Misioni

Vizioni

Të jetë lider global në litium për alternativat e acidit plumb.

vlerat

Inovacioni

Fokusimi

Përpiquni

Bashkëpunimi

Politika e Cilësisë

Cilësia është themeli i
Roypow si dhe i vetmi
arsye për t'u zgjedhur

Misioni

Për të ndihmuar në ndërtimin e një mjedisi miqësor
dhe një mënyrë jetese të zgjuar

Pse RoyPow?

Markë udhëheqëse globale

RoyPow është themeluar në qytetin Huizhou, Provinca Guangdong, Kinë, me qendër prodhuese në Kinë dhe filiale në SHBA, Evropë, Japoni, MB, Australi dhe Afrikën e Jugut, etj.

Ne jemi specializuar në R&D dhe prodhimi i zëvendësuesve të litiumit për bateritë e acidit të plumbit për vite me rradhë, dhe ne po bëhemi lider global në fushën e zëvendësimit të li-ionit në fushën e acidit të plumbit.

10+ vite përkushtim i baterive litium-jon

Ne jemi krenarë që u ofrojmë klientëve zgjidhje profesionale të baterive:

  • zgjidhje të baterive të fuqisë së motivimit

    duke përfshirë bateritë për automjetet me shpejtësi të ulët, të tilla si karrocat e golfit, automjetet e automatizuara të drejtuara dhe më shumë;dhe bateri për detare dhe anije, motorë trolling dhe gjetës peshku.

  • tretësirat e acidit të plumbit që zëvendësojnë litium-jonin

    duke përfshirë bateritë për aplikime të ndryshme industriale, të tilla si pirunët, platformat e punës ajrore dhe makinat e pastrimit të dyshemesë.

  • zgjidhje për ruajtjen e energjisë

    duke përfshirë seritë portative të ruajtjes së energjisë, seritë e ruajtjes së energjisë shtëpiake, sistemet e kondicionerëve të kamionëve, etj.

Pikat kryesore të R&D

RoyPow i është përkushtuar vazhdimisht inovacionit të teknologjisë.Ne kemi zhvilluar një aftësi të integruar të projektimit dhe prodhimit që përfshin të gjitha aspektet e biznesit nga elektronika dhe dizajni i softuerit deri te montimi dhe testimi i moduleve dhe baterive.Ne jemi të integruar vertikalisht dhe kjo na mundëson t'u ofrojmë klientëve tanë një gamë të gjerë zgjidhjesh specifike për aplikim.

Charger

Kapacitete gjithëpërfshirëse të kërkimit dhe zhvillimit

Kapacitet i jashtëzakonshëm i pavarur i R&D në fushat kryesore dhe komponentët kryesorë.

Ekipi profesional i R&D nga BMS, zhvillimi i karikuesit dhe zhvillimi i softuerit.

Forca e prodhimit

Për shkak të gjithë kësaj, RoyPow është në gjendje të ofrojë të integruar "nga fundi në fund" dhe i bën produktet tona të mos përmbushin normat e industrisë.

Historia

2022
2022

Themeluar degën e Amerikës së Jugut dhe fabrikën e Teksasit;

Të ardhurat e pritshme 200 milionë dollarë.

2021
2021

Themeluar degën e Japonisë, Evropës, Australisë dhe Afrikës së Jugut;Themeluar degën Shenzhen.

Synimi i të ardhurave në 100 milionë dollarë.

2020
2020

I listuar në Degën e themeluar të "New Four Board" në MB;

Të ardhurat kalojnë 36 milionë dollarë.

2019
2019

Ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe të re.
Shitjet i kaluan 15.41 milionë dollarë.

2018
2018

Shitjet i kaluan 7.71 milionë dollarë.
RoyPow USA është themeluar.

2017
2017

Krijimi i kanaleve të marketingut ndërkombëtar.
Produktet hyjnë në tregun kryesor të Evropës dhe Shteteve të Bashkuara dhe vendeve të tjera të zhvilluara.

2016
2016

Themeluar në 2 nëntor.
Me investim fillestar 771 mijë dollarë.

Globalizimi

International_Network

Selia e RoyPow

RoyPow Technology Co., Ltd.

RoyPow SHBA

RoyPow (SHBA) Technology Co., Ltd.

RoyPow në Mbretërinë e Bashkuar

RoyPow Technology UK Limited

RoyPow Europe

RoyPow (Europe) Technology BV

RoyPow Australia

RoyPow Australia Technology (PTY) LTD

RoyPow Afrika e Jugut

RoyPow (Afrika e Jugut) Teknologjia (PTY) LTD

RoyPow Amerika e Jugut

RoyPow Shenzhen

RoyPow (Shenzhen) Technology Co., Ltd.

Promovimi i strategjive ndërkombëtare

Degët në SHBA, Evropë, Japoni, MB, Australi, Afrikën e Jugut, etj., për të vendosur gurë themeli global, për të konsoliduar shitjet dhe sistemin e shërbimit.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni