Energjia shtëpiake

Seria e ruajtjes
më pak se

1h

karikim i shpejtë
deri në

10yr

jetëgjatësia e baterisë

5yr

garanci
deri në

99.9%

Efikasiteti i MPPT

Çfarë është zgjidhja e ruajtjes së energjisë shtëpiake RoyPow

Zgjidhjet e ruajtjes së energjisë shtëpiake RoyPow janë më të lehta për individët që të prodhojnë, ruajnë ose shesin energjinë e tyre.Është një nga produktet e ruajtjes së energjisë elektrokimike, i njohur gjithashtu si "Sistemi i ruajtjes së energjisë së baterisë", në zemër të tyre janë bateritë tona të avancuara të rikarikueshme, të kontrolluara zakonisht nga softuer inteligjent për të trajtuar ciklet e karikimit dhe shkarkimit.

household_1
household_2
household_3
household_4
I përshtatshëm në skenarë të ndryshëm

Siguroni furnizim të pandërprerë me energji elektrike

  RoyPow ka konsideruar kapacitet të madh, fuqi të lartë dhe kërkesë për shumë pajisje dhe ka përgatitur mënyra të ndryshme karikimi për të siguruar furnizim të pandërprerë me energji.Sistemet hibride me aftësinë për të ruajtur energjinë - si dhe për ta gjeneruar atë - kontribuojnë në një efikasitet më të madh të përgjithshëm, duke ndihmuar gjithashtu në zbutjen e nevojës për funksionim në kohën e pikut.

  Përveç kësaj, disa bateri mund të aplikohen paralelisht për të zgjatur kohëzgjatjen.Ne zhvilluam zgjidhje 5 kw euro-ruajtjeje të energjisë dhe zgjidhje standarde amerikane të ruajtjes së energjisë 8 kw.Ato janë të dizajnuara posaçërisht për vendet evropiane dhe për SHBA gjithashtu.

5 kwEuro-standard

zgjidhje për ruajtjen e energjisë

Teknologjia e fundit ju ofron zgjidhje ideale për ruajtjen e energjisë shtëpiake.Ato mund t'ju ofrojnë një burim të vazhdueshëm, ekonomik, të besueshëm dhe të qëndrueshëm energjie.I gjithë sistemi ynë që kombinon performancën më të lartë me emetimet më të ulëta mund të jetë një zgjidhje opsionale për shtëpinë ose apartamentin tuaj.

 • Efikasitet deri në 99,9% MPPT.
 • Ruani energji për çdo ditë, mund të përdoret në raste urgjente.
 • Komoditet i madh në mirëmbajtje dhe instalim.
 • BMS me pajtueshmëri të lartë, lidhje pa probleme me inverterin e ruajtjes së energjisë.
euro_1
euro_2
8 kwme standard amerikan

zgjidhje për ruajtjen e energjisë

Siguria është e integruar në zgjidhjen e ruajtjes së energjisë që nga fillimi.Zgjidhjet standarde amerikane të ruajtjes së energjisë 8 kw ju mundësojnë përdorimin më të sigurt, më të lirë për t'u blerë dhe më kosto-efektive për t'u përmirësuar.Do të bëhet një pamje gjithnjë e më e zakonshme në familjet dhe shtëpitë inteligjente anembanë Amerikës.

 • Efikasitet deri në 99,9% MPPT.
 • Ruani energji për çdo ditë, mund të përdoret në raste urgjente.
 • Komoditet i madh në mirëmbajtje dhe instalim.
 • BMS me pajtueshmëri të lartë, lidhje pa probleme me inverterin e ruajtjes së energjisë.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni