banner-01
banner-02
banner-03

Kauntungannana LiFePO4Batré

Longer Life

Panjang Umur

Langkung ti 3 dugi ka 4 kali umur umur asam, sareng ngirangan investasi batré sacara umum.

Maintenance Free

Pangropéa Gratis

Teu merlukeun watering, equalizing, sarta beberesih.

Rapid Charging

Ngecas Gancang

Muatan kasempetan gancang ngamungkinkeun ngecas dina istirahat kopi.

Cost Effective

Éféktif ongkos

Nepi ka 70% tabungan dina énergi, alat-alat, tanaga gawé jeung downtime leuwih 5 taun.

Consistent Power

Kakuatan Konsisten

kakuatan kinerja tinggi na tegangan batré sapanjang muatan pinuh.

Inbuilt Protection

Protection Inbuilt

Intelligent BMS otomatis nyegah leuwih ngurangan, muatan, tegangan jeung suhu, jsb.

0Pangropéa
5yrGaransi
10yrKahirupan batré
-4~131°FGawé
lingkungan
3.500+Daur hirup

Tentang Kami

RoyPow diadegkeun di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, Cina, jeung pabrik pabrik di Cina jeung subsidiaries di AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, jeung Afrika Kidul, jsb Kami geus husus dina R&D jeung manufaktur Li-ion pikeun Alternatif timbal-asam mangtaun-taun, sareng urang janten pamimpin global dina li-ion ngagentos lapangan asam timbal.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami