page_about

Tentang Kami

Pabrikan batré kelas otomotif, ngamungkinkeun urang ngawangun merek batré li-ion anu kasohor di dunya sareng nyayogikeun solusi anu langkung saé pikeun konsumén urang.

Visi & Misi

Visi

Janten pamimpin global dina litium pikeun alternatif asam kalungguhan.

Nilai-nilai

Inovasi

Pokus

narékahan

Gawé babarengan

Kawijakan Kualitas

Kualitas mangrupikeun pondasi
Roypow ogé hijina
alesan dipilih

Misi

Pikeun mantuan ngawangun hiji eco-friendly
jeung gaya hirup pinter

Naha RoyPow?

brand ngarah global

RoyPow diadegkeun di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, Cina, sareng pusat manufaktur di Cina sareng anak perusahaan di AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, sareng Afrika Kidul, jsb.

Kami ngagaduhan spesialis dina R&D jeung manufaktur ngagantian litium pikeun accu lead-asam salila sababaraha taun, sarta kami jadi pamimpin global dina li-ion ngaganti widang lead-asam.

10+ Taun batré litium-ion kumawula

Kami reueus nawiskeun para nasabah solusi batré profésional:

  • solusi batré kakuatan motif

    kaasup batré pikeun kandaraan speed low, kayaning carts golf, kandaraan dipandu otomatis tur leuwih;jeung accu pikeun laut & parahu, trolling motor jeung lauk finders.

  • litium-ion ngagantikeun solusi asam timah

    kaasup batré pikeun sagala rupa aplikasi industri, kayaning forklifts, platform gawé hawa sarta mesin beberesih lanté.

  • solusi neundeun énergi

    kalebet séri panyimpen énergi portabel, séri panyimpen énergi rumah tangga, sistem AC treuk, jsb.

R & D highlights

RoyPow geus devoted kana inovasi téhnologi persistently.Kami parantos ngembangkeun desain terpadu sareng kamampuan manufaktur anu ngalangkungan sadaya aspek bisnis ti éléktronika sareng desain parangkat lunak dugi ka modul sareng batré sareng tés.Kami vertikal terpadu, sarta ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyadiakeun rupa-rupa solusi husus aplikasi pikeun konsumén urang.

Charger

Kamampuh R&D komprehensif

Kapasitas R&D mandiri anu luar biasa di daérah inti sareng komponén konci.

Tim R&D profésional ti BMS, pamekaran carjer sareng pamekaran parangkat lunak.

Kakuatan manufaktur

Ku kahadéan sadaya ieu, RoyPow sanggup "tungtung-tungtung" pangiriman terpadu, sarta ngajadikeun produk urang kaluar-ngajalankeun norma industri.

Sajarah

2022
2022

Ngadegkeun cabang Amérika Kidul sareng pabrik Texas;

panghasilan diperkirakeun $ 200 juta.

2021
2021

Ngadegkeun Jepang, Eropa, Australia sareng cabang Afrika Kidul;Ngadegkeun cabang Shenzhen.

Targeting panghasilan salaku $ 100 juta.

2020
2020

Didaptarkeun dina "New Four Board" ngadegkeun Cabang Inggris;

Panghasilan ngalangkungan $ 36 juta.

2019
2019

Perusahaan tinggi nasional sareng téknologi anyar.
Penjualan ngaleuwihan $ 15,41 juta.

2018
2018

Penjualan ngaleuwihan $ 7,71 juta.
RoyPow USA diadegkeun.

2017
2017

Ngadegkeun saluran pamasaran internasional.
Produk asup ka pasar mainstream Éropa jeung Amérika Serikat jeung nagara maju lianna.

2016
2016

Diadegkeun dina 2 Nov.
Kalawan $771K investasi awal.

Globalisasi

International_Network

RoyPow HQ

RoyPow Téhnologi Co., Ltd.

RoyPow AS

RoyPow (AS) Téhnologi Co., Ltd.

RoyPow UK

RoyPow Téhnologi UK Limited

RoyPow Éropa

RoyPow (Éropa) Téhnologi BV

RoyPow Australia

RoyPow Australia Téhnologi (PTY) LTD

RoyPow Afrika Kidul

RoyPow (Afrika Kidul) Téhnologi (PTY) LTD

RoyPow Amérika Kidul

RoyPow Shenzhen

RoyPow (Shenzhen) Téhnologi Co., Ltd.

Ngamajukeun strategi internasional

Cabang di AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, Afrika Kidul, jeung sajabana, pikeun settle batu sudut global, konsolidasi jualan na sistem layanan.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami